Zondag 26 mei: Grunneger Krougen Rally in Bulthoes!

Zondag 26 mei: Grunneger Kroug’n Rally!

In 2004 kwamen ze voor het laatst door Eenrum: 100 tot 150 klassieke auto’s deden Bulthuis aan als één van de stempelposten tijdens de Grunneger Kroug’n Rally. En nu, 19 jaar later gaan we het weer meemaken! Op zondagmiddag 26 mei, tussen 15.00 en 17.00 uur komen ze langs en stappen ze uit om in de kroeg een stempeltje te halen. Hoe leuk is dat! En we gaan dat natuurlijk een beetje aankleden; met live muziek en een hoop gezelligheid. En de rookwolken zullen die dag opstijgen boven Eenrum want op die dag zijn er ook nog es Grasbaanraces. Ainrom on the move!

𝔹𝕌𝕃𝕋ℍ𝕆𝔼𝕊 𝔹Üℍℕ𝔼 𝐳𝐢𝐧 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐅𝐄𝐄𝐒𝐓𝐉𝐄?! 𝟐𝟑 𝐌𝐀𝐀𝐑𝐓! 𝐑𝐨𝐜𝐤 & 𝐏𝐨𝐩 𝐂𝐨𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧𝐝 𝟔𝐏𝐚𝐜𝐤!

𝔹𝕌𝕃𝕋ℍ𝕆𝔼𝕊 𝔹Üℍℕ𝔼 𝐳𝐢𝐧 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐅𝐄𝐄𝐒𝐓𝐉𝐄?! 𝟐𝟑 𝐌𝐀𝐀𝐑𝐓! 𝐑𝐨𝐜𝐤 & 𝐏𝐨𝐩 𝐂𝐨𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧𝐝 𝟔𝐏𝐚𝐜𝐤! Coverband 6Pack komt naar Eenrum met dansbare en herkenbare covers als: 𝐁𝐥𝐨𝐞𝐝, 𝐳𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐞𝐧 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐞𝐧, 𝐒𝐭𝐢𝐥 𝐢𝐧 𝐦𝐢𝐣, 𝐇𝐨𝐧𝐤𝐞𝐲 𝐓𝐨𝐧𝐤 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧, 𝐏𝐮𝐫𝐩𝐥𝐞 𝐑𝐚𝐢𝐧,𝐈𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐢𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝 enz. De band speelt muziek uit de jaren 60 tot nu!: van Rock tot Nederpop…

𝐕𝐈𝐍𝐘𝐋 𝐕𝐑𝐈𝐉𝐃𝐀𝐘!

𝐖𝐚𝐥𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐝𝐨𝐰𝐧 𝐨𝐧 𝐦𝐞𝐦𝐨𝐫𝐲 𝐥𝐚𝐧𝐞 𝐨𝐧 𝐕𝐈𝐍𝐘𝐋 𝐕𝐑𝐈𝐉𝐃𝐀𝐘! Ook nog dat oude singletje en/of die oude LP op zolder liggen? Neem plaats achter het iconische discomeubel van Bulthuis en draai van 20.00 tot 24.00 uur ‘vrij’ je eigen platen ca. 30 minuten lang. Geniet zelf en laat anderen genieten van jouw muziek uit de legendarische ALTEC speakers! Ook welkom zonder vinyl!

Poppentheater Pierewaai en pannenkoeken eten!

Op 3 januari komt Poppentheater Pierewaai naar Bulthuis met de voorstelling ‘Jan Klaassen en de boef!’ Aanvang: 11.00 uur. Entree 2.50 Na afloop …. PANNENKOEKEN eten bij Sebas met GRATIS Ranja!. Jan klaassen zal dan onderhand ook wel trek hebben, net als de kinderen! Alleen de voorstelling kijken, of alleen pannenkoeken eten (vanaf ca. 12.00 uur) kan ook. Voor ouders/begeleiders…

The night before Christmas Party

Dancereaction met o.a. @DJ Ricky Trek je foute kersttrui aan, zet je kerstmuts op en kom naar Bulthuis! 𝕋ℍ𝕀𝕊 𝕀𝕊 𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝕋ℍ𝔼 𝔽𝕌ℕ 𝕊𝕋𝕌𝔽𝔽 ℍ𝔸ℙℙ𝔼ℕ𝕊 ℍ𝕒𝕟𝕘𝕠𝕧𝕖𝕣𝕤 𝕒𝕣𝕖 𝕥𝕖𝕞𝕡𝕠𝕣𝕒𝕣𝕪 𝕕𝕣𝕦𝕟𝕜 𝕤𝕥𝕠𝕣𝕚𝕖𝕤 𝕒𝕣𝕖 𝕗𝕠𝕣𝕖𝕧𝕖𝕣!  

Nieuwjaarsdag Borrel

Om 13.00 uur kun je wakker worden, niet op maar  in de ijsbaan bij de UNOX Nieuwjaarsduik, en daarna hop naar Bulthuis voor de Nieuwjaarsborrel: Aanvang 15.00 uur, met – bij binnenkomst –  een gratis glaasje Prosecco, nieuwjaarsrolletjes en andere hapjes en drankjes.

OUDEJAARSDAG- en AVOND bie Bulthoes

Vanaf 15.00 uur is het café open tot ca. 01.00 uur. Er is een nostalgisch advocaatje met slagroom, een citroentje, boerenjongens, oliebollen etc. Het Top2000 café kan gevolgd worden op groot scherm en – voor wie dat leuk vindt – zijn er bordspellen en zo aanwezig. Alles voor een gezellig ‘uitzitten’ van het oude jaar!

Sinterklaasintocht 2023

Sinterklaasintocht in EenrumZaterdag 25 november.   Start: Om 14:00 komt Sinterklaas aan met de boot bij de haven op het grasveld achter de tuinbouwstraat.We hopen jullie daar te zien. Route: Haven (aankomst sint en pieten), Aikeshof, (stop + Orpheus), Spoorlaan, Mattenesserlaan,Greeden. Vennen, Hereweg, Hoofdstraat, Bulthuis als laatste stop.                …